Ervaren Verkoopadviseur m/v

's-Hertogenbosch

 

's-Hertogenbosch   40   Automotive

 

FUNCTIE OMSCHRIJVING

Voor onze klant gevestigd in 's-Hertogenbosch, zoeken wij per direct een ervaren Verkoopadviseur m/v. Wij zoeken een zelfstandige én aantoonbaar succesvolle verkoopadviseur die deskundig advies geeft aan klanten met betrekking tot de aankoop van nieuwe en gebruikte auto´s.

Je bent dan ook enthousiast, proactief, je hebt passie voor mensen en auto's en je bent een professional in hart en nieren. Je bent in staat om de wens van de klant te vertalen in een aantrekkelijk voorstel. Nadat de deal gesloten is, zorg je ervoor dat alles volgens onze kwaliteitsnormen opgevolgd wordt. Je beschikt over uitstekende communicatieve eigenschappen. Enige jaren aantoonbare ervaring in een vergelijkbare functie is noodzakelijk.

Wij verwachten een ambitieuze, resultaatgerichte en prettige collega met uitstekende communicatieve vaardigheden en commerciële eigenschappen. Je komt terecht in een professionele omgeving met gemotiveerde mensen voor wie de klant centraal staat en servicegerichtheid een tweede natuur is. Dat verwachten we ook van jou.

Salaris is in overleg.

GEVRAAGD

– Aantoonbaar ervaring in soortgelijke functie,
– Rijbewijs B

GEBODEN

Een uitdagende baan binnen een prettige werkomgeving !

CONTACT PERSOON

Mark van Nes
Mark@e-flexpersoneel.nl

Aanvraagcode: 000064