Werkvoorbereider

Veghel

 

Veghel   40   Alle

 

FUNCTIE OMSCHRIJVING

Als Werkvoorbereider Maintenance heb je affiniteit met techniek, want je ondersteunt de Maintenance Engineer met de uitvoering van de onderhoudscontracten. Dit houdt in dat je verantwoordelijk bent voor de implementatie en realisatie van nieuwe en bestaande contracten, zowel preventief als correctief onderhoud.

Je maakt een jaarplanning voor preventief onderhoud en zorgt voor de functionele aansturing van monteurs en/of onderaannemers. Je maakt calculaties, bereidt de werkzaamheden voor en onderhoudt het operationeel contact met de klanten.

Je bewaakt de financiële voortgang in de uitvoering van het onderhoud, door te sturen op tijd, geld en kwaliteitseisen. Het voorbereiden van de rapportages voor de Maintenance Engineer behoort tot jouw taak, waardoor hij in staat is om met zijn analytische blik de kwartaal- of jaarrapportage voor onze opdrachtgever te maken. Bovendien maak je pro-actief voorstellen om afwijkingen in de financiële voortgang bij te sturen. Je draagt zorg voor een juiste administratie in het ERP-systeem (Navision).
Salaris is in overleg.

GEVRAAGD

- HBO-werk- en denkniveau met 3 jaar recente ervaring in een vergelijkbare functie.
- Je hebt affiniteit met installatietechniek.
- Je bent praktisch ingesteld, in staat overzicht te bewaren in een hectische omgeving en in staat om op een efficiënte en effectieve wijze problemen op te lossen.
- Je bent zelfstandig, initiatiefrijk, klantvriendelijk en laat je niet snel uit het veld slaan.
- Door je sterke communicatieve vaardigheden kun je helder en duidelijk met zowel interne als externe klanten communiceren.
- Een klant- en servicegerichte instelling.
- Een focus op efficiency, kwaliteit en accuratesse.
- Een flexibele, ondernemende en proactieve houding.
- Stressbestendig en accuraat.
- Onze kernwaarden; ondernemerschap, verantwoordelijkheid, transparantie, klantgerichtheid en vertrouwen zijn ook jouw kernwaarden.

GEBODEN

Een uitdagende functie binnen een prettige werkomgeving.

CONTACT PERSOON

Nathalie Desserjer
Nathalie@e-flexpersoneel.nl

Aanvraagcode: 000049